Разберете кой престъпник е бил осъден на цели 384 921 години

Да прекараш няколко години в затвора е поносимо. Да бъдеш в килия за няколко десетилетия - може би също. Какво е обаче да си осъден за извършено престъпление, което се наказва с 384 921 години? Това ще разберем от Vesti най-новото видео от канала top_of_the_tops, което е посветено на петте най-дълги присъди в историята.
 
 Дарън Андерсън – 2200 години
С богато криминално минало, включващо изнасилване и въоръжен грабеж, през 1994 г. Дарън Беналфорд Андерсън от Оклахома получава невероятната присъда от над две хилядолетия. Когато се опитва да обжалва присъдата си, той отново губи и е осъден допълнително за още няколкостотин години за всяко престъпление.
 
 Хуан Корона – 25 доживотни
През 1971 г. Калифорния е разтърсена от сериен убиец, чиято цел била работници от местните ферми.
Мексиканецът Хуан Корона се превърнал в най-известният и брутален сериен убиец в историята на САЩ по онова време.
Когато полицията обискирала дома му, там били открити окървавени оръжия и дрехи, както и списък с 34 имена на работници и дати. Хуан Корона получава 25 доживотни присъди – по една за всяко убийство, за което е осъден.
 
Дъдли Уейн Кайзер – 10 000 години
През 1981г. Дъдли Уейн е осъден на рекордните 10 000 години затвор за бруталното убийство на жена си.
Освен това получава две доживотни присъди за убийството на тъща си и студент, който случайно е бил на неподходящото място. Присъдата от години е в рекордите на "Гинес" като най-дългата в историята на Щатите.
 
Във видеото разберете кой затворник има най-голямата присъда - цели 384 921 години.
 
Източник: Vbox7 и Vesti.bg