Дали тези мъже са намерили истинската обич?

Богатите и известните обичат живота, а той може да бъде като приказка, ако срещнат истинския човек до себе си. И не малко милионери са намерили истинската любов … в далеч по-млади съпруги.

Винаги обаче ще остава съмнението колко искрена е любовта на младите половинки към богатите си съпрузи.

ТЕЗИ И ОЩЕ ИЗВЕСТНИ МЪЖЕ С МЛАДИ СЪПРУГИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА НИ

Кой, ако не шефът на „Плейбой” Хю Хефнър, би се наредил сред милионерите с млади съпруги. През декември 2012 година Хефнър, който тогава е на 86, се ожени за 26-годишната Кристъл Харис.

По-възрастен дори от тъща си е и шефът на „Формула 1” Бърни Екълстоун. През 2012 година той се ожени за тогава 34-годишната бразилка Фабиана Флози. Това е третият брак за 85-годишния Екълстоун.

Любопитна е и историята на Уди Алън, който през 1991 година, когато е на 56 години, започва да се среща с 19-годишната Сун-И Превин, която е осиновена дъщеря на Миа Фароу. През 1997 година двамата се женят.

Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп през 2004 година, когато е на 58, предлага брак на 34-годишната словенка Мелания. Това е първи и единствен за момента брак за Мелания и трети за Доналд Тръмп.

Лари Кинг пък се жени през 1997 година, когато е 64-годишен, за 38-годишната Шон Саутуик. Преди това Лари Кинг е бил женен 7 пъти, за 6 различни жени.

Стив Мартин си взима млада жена през 2007 година. Тогава той е на 62, а Ан Спрингфийлд на 36 г.

Редактор: Ина Григорова