То не е подписано от представителите на ДСБ

Решаващ ден за Реформаторския блок. Всички, без ДСБ, се събраха в централата на „Раковски” 134. А хората на Радан Кънев дават пресконференция в този час.

По темата

След като преди няколко дни лидерът на ДСБ заяви, че има готовност да излезе от Реформаторския блок и да направи нова дясна формация, преди малко Реформаторски блок, с партиите, които остават в него, подписаха ново споразумение.

В деня на балотажа следете развитието на изборния ден във Facebook страницата на Новините на NOVA. Харесайте я и ще получавате ексклузивна информация за хода на вота. 

То е безсрочно и иска да гарантира, че остават сплотени и единни. То е без представители на ДСБ. Единственият, който се е подписал от тях е Петър Москов, който беше част от формацията на Радан Кънев.

Бившият образователен министър Тодор Танев също е сложил подписа си под това споразумение.

От Реформаторския блок гарантираха, че остават отворени към представителите на ДСБ и през следващите три месеца, ако пожелаят, могат да се включат в него.

От Реформаторския блок апелираха към десните избиратели да се мобилизират и да подкрепят на втория тур на изборите кандидата на ГЕРБ.