Появиха се слухове, че и четирите актриси са потвърдили участието си

Появиха се слухове, че се задава „Сексът и градът 3”. Сара Джесика Паркър, Ким Катрал, Синтия Никсън и Кристин Дейвис са потвърдили участието си във филма. Това твърди клюкарски сайт, цитирайки източник, близък до актрисите. Той допълва, че сценарият е бил одобрен и от четирите звезди.

Казва се още, че Паркър първоначално не била съгласна да се включи, тъй като не харесвала сценария на третата част. Все пак обаче приела и се твърди, че снимките на филма ще започнат през лятото на 2017 г. Тези слухове все още не са официално потвърдени нито от филмовото студио, нито от самите актриси.

Миналата година Ким Катрал заяви, че е малко вероятно да бъде заснет трети филм от поредицата "Сексът и градът".

"Изглежда, че всички са заети с други неща. Вероятно ще е трудно да се съберем отново заедно. Когато обаче се срещаме, всичко е така, сякаш изобщо не сме се разделяли", заяви Катрал.

През 2014-а пък Сара Джесика Паркър увери, че за нея ще е интересно да участва в "Сексът и градът 3", ако подобен проект бъде планиран.

Сериалът се превърна в хит по цял свят. Шестте сезона бяха излъчвани между 1998 г. и 2004 г. Двата филма обаче не бяха много добре приети. Отзивите за първия, който излезе през 2008 г, не бяха позитивни, а тези за втория, който се появи две години по-късно – още по-лоши. „Сексът и градът 2” дори бе номиниран за „Златна малинка” за най-лош филм.