"Полицията е насъскана по фалшива следа", твърди той

„Всички тези неща стават по базите. Аз купувам от лицензирани производители. Ако има проблеми с качеството, трябва да проверяват другите играчи в бранша. Само че един човек, който проверяваше и говореше, вече не е между живите. Имам предвид това, което се случи с Ваньо Танов. Това, което се случва в момента, не е норамално. Валентин Златев казва, че милиарди се губят в държавата от търговията с горива. Аз съм в търговията с горива от година с две бензиностанции и се оказва, че милиардите са в мен, заяви в студиото на „Здравей, България” Веселин Марешки. Изказването му бе по повод твърдението, че горивото в бензиностанциите му е с по-голямо количество сяра.

По темата

По думите му имало заплахи и срещу него като бизнесмен. А полицията била "насъскана по фалшива следа".

„Всички тези проверки и това мачкане показват, че над мен няма чадър”, категоричен бе Марешки.

На въпрос дали дава пари, за да му е спокойно, Марешки отвърна: „Защо мен като свободен български бизнесмен ме канят на „Позитано” и започват там да ме притискат. Случаят е от преди повече от година. Оказваше ми се натиск за определени неща”.

„ГЕРБ са единствените, които не са ми искали нищо, но това е защото се чувстват силни и че нямат нужда от такива като мен. Нашите листи ще бъдат единствените, в които няма да има бивш или настоящ депутат. По това се отличаваме”, каза още Веселин Марешки.

Целия разговор гледайте във видеото.