Това заяви за NOVA посланикът ни във Великобритания

Към този момент няма данни за пострадали български граждани при кървавата атака на "Лондон бридж" и пазара "Бъроу маркет" в Лондон. Това заяви за NOVA посланикът ни във Великобритания Константин Димитров.

По темата

"Нашият кризисен щаб работи вече 10 часа. Работим в тясна връзка с полицията и те биха ни уведомили, ако имат информация за наш сънародник. Телефонът на посолството работи непрекъснато", уточни той. 

СНИМКИ ОТ ЛОНДОН В НОЩТА НА ТЕРОРА ВИЖТЕ ТУК

Две атаки с едни и същи извършители се случиха тази нощ на "Лондон бридж" и пазара "Бъроу маркет" в британската столица. Полицията ги определя като терористични атаки. Загинали са седем души, убити са трима нападатели, а над 40 души са откарани в шест болници. 

Всички български граждани, които желаят да получат актуална информация или да подадат сигнал за техни близки и познати, могат да го направят на следния телефон на българското посолство в Лондон:
 
От Обединеното кралство: 020 7581 3144
От България: 00 44 20 7581 3144                 

Сънародниците ни могат да се обърнат и към външното ни министерство. Дирекция "Ситуационен център" приема сигнали и молби за съдействие при бедствени ситуации на български граждани денонощно на телефонните линии на Дирекция "Ситуационен център":
+359 2 948 24 04;
+359 2 971 38 56;

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.