Давам най-доброто от себе си, каза Имани за NOVA

Френската соул певица Имани и електросуинг бандата "Паров Стелар" на сцената на Франкофоли в Благоевград. Фестивалът за съвременна френска музика се проведе за трети път.  
По темата
 
Десетки хиляди се събраха около сцената на "Франкофоли" въпреки лошото време. Дори дъждът и липсата на електричество близо половин час не помрачиха настроението на публиката и изпълнителите.
 
Първи на сцената се качиха DJ Marten и една от водещите групи на македонската алтернативна сцена "Фолтин", последвани от звездите на фестивала френската соул певица от африкански произход Имани и електросуинг бандата "Паров Стелар". 

Наричат Имани певицата с кадифен глас. Като дете на афринаски емигранти във Франця музиката й е топла и емоционална. И публиката в Благоевград го усети.
 

"Опитвам се да слагам в музиката си всичко, което обичам от различните стилове, от това, което аз харесвам, за да се получи нещо, което наистина отговаря на мен самата и може би затова хората харесват музиката ми", споделя самата тя.

"Не търся точно определена тема или съобщение, които искам да предам, а просто се оставям тези неща да дойдат към мен, да ги усетя и да съм страничен наблюдател - да дам най-доброто от себе си", допълва тя. 

"България е едно изключително място. Сравнявам го само с Испания, където живеех и това е едно изключително място", заяви от своя страна Паров Стелар. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.