Програмата на фестивала включва разнообразни игри, спортове и забавления

По темата

Задава се шестото издание на Vola Open Air, което ще се проведе на 28 и 29 юли в природен парк ”Врачански Балкан”. Посетителите ще могат да се включат в дълъг списък с дневни активности по време на фестивала.

TENT CITY HUSKY ще покажат как се разпъва палатка, артистична група „О“ са подготвили работилници за сапунени балони, жонглиране и приложни изкуства, 0511 Дизайнс ще посветят желаещите в изкуството на графитите и всеки ще може да си направи снимка „Спомен за вкъщи“.

Хамачена градина и палатков град са сред атракциите за гостите през двата дни на фестивала. Посетителите ще могат да се насладят и на разнообразни храни и напитки, както и да си купят авторски дрехи, аксесоари и бижута от български дизайнери.

За любителите на високия адреналин ще има зип линия. Който пък предпочита релакс пред екстремни преживявания, ще може да се отбие за масаж.

На общо 34 музикални изпълнения ще станат свидетели посетителите на Vola Open Air. Хедлайнери са британското дуо SpectraSoul, които ще раздвижат тълпата с мощната си гравирана с груув и одухотворени вокали музика, и мултиинструменталистът Swindlе, който ще представи своето съчетание от джаз и фънк инструментали с дъбстеп и грайм бийтове. Присъствието на български артисти също е силно, с имена като Жлъч и Гена, Clavexperience, Vagabond, Saturated Pixels, Tenekiq и други.

Билетите за двата дни са на цена от 25 лева. На самия фестивал еднодневният билет е на цена от 20 лева, а двудневен – 30 лева.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.