Двамата застанаха за първи път очи в очи преди двубоя на 28 октомври

Естествено тренирам, подготвям се, искам този мач. Смятам да го спечеля. Чувствам се много добре, подготвен съм както физически, така и психически. Зареден съм с много енергия и наистина борбата ще бъде жестока. Макар и вече да гледате след мача с мен, това е хубаво, но аз ще повторя, че мачът ще бъде доста жесток“.

Кобрата се изправя срещу Антъни Джошуа

Това заяви боксовата ни звезда Кубрат Пулев на първата съвместна пресконференция с Антъни Джошуа преди двубоя им за Световната титла в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF). Двамата ще се срещнат на 28 октомври на „Принсипалити Стейдъм“ в столицата на Уелс Кардиф.

Антъни Джошуа нокаутира Кличко на "Уембли" (ВИДЕО+СНИМКИ)

В понеделник двамата боксьори дадоха първата си официална пресконференция, като родният боксьор не пропусна да даде мнението си за последния двубой на неговия опонент – срещу украинеца Владимир Кличко.

Видях един голям двубой между тях двамата. За мен битката беше 50 на 50. Както победи Джошуа, така можеше да победи и Кличко“, сподели още Кобрата. 

Британецът не скри, че очаква с огромно нетърпение битката с Пулев. 

Нямам търпение да се върна на ринга. Още от края на последния ми мач, вниманието ми бе насочено към следващия. Не съм спирал да тренирам. Очаквам предстоящия мач, защото в него ще покажа един различен подход. Ако се наложи да отида на война, ще го направя", категоричен бе Джошуа.

Той все още не познава загуба в професионалния бокс, като печели всичките си 19 мача с нокаут.

Журналист: Промоутърите на Кобрата са го отписали за мача с Джошуа

ПУЛЕВ ЗА МЕНИДЖЪРИТЕ СИ: Водят преговори за мач с Джошуа зад гърба ми

Промоутърът на Джошуа: Пулев е първи в списъка

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.