Учениците се притесняват записите да не бъдат разпространени в интернет

Скрита камера в дамската тоалетна на Природо-математическата гимназия в Стара Загора. За това алармираха родители на ученици там. Полицията разследва случая, разпитана е директорката на училището. 

По темата

Ученичка открива в четвъртък видеокамера, която е била скрита в закачалка на вратата. До петък учениците не са успели да се свържат с директорката, тъй като била в отпуск. Те се притеснили, че ще прикрият случая, за да се запази доброто име на училището и затова се обърнали към общинския съветник Янко Янков.

В „Здравей, България” директорката отрече подобни обвинения и обясни, че никога досега не е имало подобен случай в гимназията. Самата тя е занесла устройството в полицията.

Оттам обясниха, че е образувано досъдебно производство. Все още не е ясно кой е поставил камерата в училищната тоалетна.

„Според мен става въпрос за неуспешен опит някой да се направи на реалити режисьор. Най-вероятно информацията няма да се използва за порно индустрията, каквито са опасенията, тъй като записът вероятно не е с добро качество”, коментира психологът Младен Владимиров.

Репортер: Георги Манев

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.