Има видеозаписи, които са предадени на полицията

Нов случай на агресия в училище. Група маскирани и въоръжени с бухалки и метални пръти младежи нахлули в сградата, която си делят Професионалната гимназия по електротехника и Първа частна английска гимназия в София.

Ученици от Пловдив организираха бой пред публика (ВИДЕО)

Инцидентът станал в сряда следобед, но директорът едва днес уведомил инспектората на Образователното министерство.

Ученици пребиха преподавател по английски език (ВИДЕО)

Всичко започнало извън училището. Седем момчета влезли в пререкание с десетокласник. Той побягнал и се опитал да се скрие в сградата на учебното заведение. Две от момчетата обаче решили да го последват. Били маскирани и въоръжени с бухалки.

ЕКСКЛУЗИВНО: Говори учителката, нападната от ученик (ВИДЕО)

Благодарение на бързата реакция на директора, учителите и учениците в училището не се е стигнало до трагична развръзка на инцидента.

Има видеозаписи, които са предадени на полицията. От СДВР информираха, че към момента няма задържани, но разследването продължава.  

От ресорното министерство и образователния инспекторат също проверяват случая. 

Ученик удари учителка в столично училище

Стана ясно, че момчето тренира бокс в известен спортен клуб. По непотвърдена информация останалите момчета също тренират там. Спрягат се различни версии, включително любовен триъгълник.

По данни на образователното министерство през последната година са регистрирани общо 4711 случая на агресия в училище. Това е с повече от 400 инцидента повече в сравнение с предишната година. Почти половината са свързани с насилие, а около 30% са нарушенията на реда.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.