Нападението е станало в района на ул. „Дунав”

43-годишен мъж е прострелян тази сутрин в София. Пострадалият е директор на отдел "Фискален контрол" в НАП. По време на нападението Иво Стаменов е бил в личния си автомобил, съобщиха от МВР. Джипът е бил в движение, когато е стреляно по него. Цветков е бил сам в колата си и е пътувал за работа.

СНИМКИ ОТ МЯСТОТО ВИЖТЕ ТУК

След стрелбата мъжът е откаран във ВМА. Той е бил прострелян в дясната раменна част. Засегнати са големи кръвоносни съдове. Има опасност за живота му.    

Два са изстрелите, проникнали през стъклото на автомобила, съответно има и две наранявания, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров. 

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ИВО СТАМЕНОВ

Подробна информация за състоянието му се очаква, след като приключат с операцията и изследванията. От ВМА не пожелаха да дадат прогноза за състоянието на Стаменов. Прогноза за мотива за престъплението от МВР също не пожелаха да направят

Разкритата престъпна група - свързана с убийството на таксиметров шофьор

Стрелбата е станала на ул. „Дунав" в 08:40 часа тази сутрин. Районът е заграден, извършва се оглед, а извършителят се издирва. 

Простреляният е бивш полицейски служител, след това е започнал работа в НАП. Работи се по всички версии, добави главният прокурор.

От СДВР нямат информация да е бил заплашван. Още не е приключил огледът. Проверяват се всички камери в района и записите ще бъдат изгледани. Има няколко души свидетели на инцидента, които ще бъдат разпитани, добавиха още от СДВР.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.