Преди година технически проблеми опорочиха предаваното по телевизията нейно изпълнение

Поп дивата Марая Кери потвърди, че ще бъде отново на Таймс скуеър в Новогодишната нощ, година след като технически проблеми опорочиха предаваното по телевизията нейно изпълнение в последните минути на отиващата си година.

Марая Кери не успя да изпълни собствената си песен (ВИДЕО)

„Трябва да се съгласим, че миналата година не мина по план и сме развълнувани да вървим напред заедно, за да дадем на Америка невероятна нощ на музика и празненство”, каза Кери в съвместно изявление с Dick Clark Productions („Дик Кларк пръдакшънс”), които ръководят шоуто.

Марая Кери се оправда за сценичния си гаф (ВИДЕО)

Миналата година микрофонната система даде дефекти, докато Марая пееше встъплението на новогодишната песен "Auld Lang Syne."

Мениджърът на Марая Кери: Бясна съм!

Видимо разстроената Кери каза, че си тръгва, но после остана, танцьорите й продължиха изпълнението си, а продуцентите превключиха на аудиозапис на певицата.

Олигарх плати 2,5 млн. лири на Марая Кери за сватбата на внучката си (ВИДЕО+СНИМКИ)

Тя изпя без ентусиазъм хита си "Emotions,", който беше замислен като връх на концерта за множеството, чакало с часове на студа.

Марая Кери позира без горнище за корица на списание (СНИМКИ)

Кери, която се слави с глас, покриващ пет октави, е сред най-продаваните изпълнители през 90-те години. Тя установи тясна връзка с зимния празничен сезон чрез хита си "All I Want for Christmas Is You" („Всичко, което искам за Коледа, си ти”) и от няколко години изпълнява подборка от коледни песни в Ню Йорк.

Как в Близкия изток се „редактират” разголени снимки (ГАЛЕРИЯ)

В предстоящото посрещане на Новата година ще участват също поп певецът Ник Джонас и бившата вокалистка на Fifth Harmony Камила Кабело, чийто дебютен соло албум се очаква с голямо нетърпение в началото на 2018. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.