Според съсед е открит и трупът на Кети Кюхова

Намериха джипа на жената, издирвана след трагедията в Нови Искър. Стъклото до шофьорското място е счупено, на негово място има найлон. 

След петорното убийство разследващите са открили и издирваната Кети Кюхова, твърди съсед на семейството, който е влизал в къщата като поемно лице при огледа на съдебните лекари. 

СНИМКИ ОТ МЯСТОТО, КЪДЕТО Е ОТКРИТА КОЛАТА НА СЕМЕЙСТВОТО ВИЖТЕ ТУК

Именно там чул и полицаите да получават информация, че тялото на жената е открито, както и семейната кола.  

СНИМКИ ОТ ТЕФТЕРЧЕТО ВИЖТЕ ТУК

„Като влязохме за огледа на съдебните лекари, взеха ни като вещи лица, по едно време получихме информация от следователя, че джипът е намерен в гората в близост”, заяви мъжът пред NOVA.

Откриха 5 трупа в къща в Нови Искър (ВИДЕО)

Според него това е станало още снощи.

Продължава разследването на петорното убийство в Нови Искър

„Намерили са я непосредствено до джипа. Убита е като другите”, твърди съседът. 

Попитан за евентуалния убиец, съседът заяви:

„Нещо се чу за брата”, заяви мъжът. 

Информацията не е официално потвърдена.

От полицията засега са разкрили, че жертвите са мъж на средна възраст – Неделчо Юнаков, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). Телата им бяха открити във вторник вечерта, след като братът на Неделчо се обадил да каже, че няма връзка с тях. 

44-годишната Кети Кюхова беше обявена за издирване. Тя е майка на 16-годишната Нанси и втора жена на Неделчо Юнаков. Обявен за издирване беше и семейният автомобил – джип BMW Х5.

В близост до автомобила журналистите са намерили тефтерче, в което са написани задължения – сметки за ток, към мобилни оператори. Не е ясно на  кого е това тефтерче. В него обаче е споменато и името на Неделчо. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.