МВР издирва 44-годишна жена

Продължава разследването на петорното убийство в Нови Искър. Цяла нощ полицията е правила огледи на къщата, в която бяха открити телата на петимата застреляни. Очаква се днес отново да има огледи. 

Жертвите са мъж на средна възраст – Неделчо Юнаков, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

Същевременно МВР обяви за издирване 44-годишната Кети Кюхова. Тя е майка на 16-годишната Нанси и втора жена на Неделчо Юнаков. Обявен за издирване е и автомобил – джип BMW Х5, собственост на семейството.

Оръжието на престъплението също още не е намерено. Късно снощи стана ясно, че убитите са застреляни с по един куршум. Информацията изнесе главният прокурор Сотир Цацаров, който беше на мястото на местопрестъплението. 

Откриха 5 трупа в къща в Нови Искър (ВИДЕО)

На 2 януари малко след 16:00 часа мъж съобщил в полицията, че не може да се свърже по телефона със свой близък. Полицейският патрул открива в къщата в Нови Искър пет тела. Семейството живее там от година и половина, а преди това са живели в София.

„Всички те по първоначални данни са застреляни с по един изстрел, с малокалибрено оръжие. Застреляно е и кучето – немска овчарка. Най-вероятно това се е случило в новогодишната нощ”, заяви Цацаров.

Майката на Нанси - Кети Николова Кюхова, на 44 години, се издирва. Тя притежава фирма, която се занимава с внос и износ на стоки. Не е ясно дали жената се издирва като заподозряна или като свидетел.

„Към момента няма намерено оръжие, но не изключваме при продължаване на огледа да намерим такова”, заяви главният секретар на МВР Младен Маринов.

На този етап разследващите работят по версия убийство. А експертизите ще докажат дали има и самоубийство.

Разследващите работят по всички възможни версии. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.