Има ли универсален грим за дамите от една и съща зодия?

Кой е най-подходящият грим според зодията ни и има ли универсален такъв за дамите от една и съща зодия? Отговорите на тези въпроси дава Наталия от влога Natali’s Beauty, информира Dariknews.bg

Овен

Като първи знак в зодиака се казва, че родените под знака на Овена са бебетата. И наистина много често Овен е с детско излъчване, а модните експерти са категорични, че не бива да се бяга от това, стане ли дума за грима им. Освен това е известно, че червеният цвят е цветът на Овена, затова червените тонове за червила са удачният избор. И тъй като диамантът е камъкът на зодия Овен, студените тонове сенки за очи с много блясък са за препоръчване.

Звездите преди и след грима за „Оскар”-ите (ГАЛЕРИЯ)

Телец

Много често Телците се отличават с обемни и пухкави устни, ето защо е особено важно винаги в несесера си да носят няколко балсама за подхранване. Освен това розовото е техният цвят.
Нежни нюанси в тази гама за устните са удачен избор както за ежедневната, така и за вечерната визия. А що се отнася до очите – през деня да залагат на нежни розови отблясъци а вечер да се спират на розово в комбинация с плътна черна очна линия. 

14 звезди, които станаха неузнаваеми през 2017-а (ГАЛЕРИЯ)

Близнаци 

Близнаците се отличават с изключително красивите си очи, затова е важно да акцентират именно на тях. През деня се спирайте на леки нюанси сенки за очи и спирала за много обем на миглите, което ще отвори и подчертае допълнително погледа. Вечер пък избирайте опушен грим за драматичен поглед. Във всеки случай обаче кожата трябва да бъде младежка, а фон дьо тените с леки и не твърде покривни текстури.

Как са изглеждали като деца някои от най-известните хора в света (ГАЛЕРИЯ)

Рак

Най-подходящият цвят за клепача на Рака е сивият и цветът пепел от рози. Той чудесно се комбинира с коралов тон върху устните и бузките и тъй като Раците имат често невероятна кожа, малко пудра за матиране на Т зоната е напълно достатъчна, плюс разбира се коректор за прикриване на дребни несъвършенства тук и там.

Лъв

Царят на зодиака – Лъвът, често е със силно изразени скули, затова допълнително бронзова пудра и хайлайтъри винаги са добре дошли в грим рутината му. И още – златни и бронзови нюанси по клепачите и много, много блясък изначално е перфектният акцент за тях.

67-годишната Джейн Сиймор се снима за "Плейбой" (СНИМКИ)

Дева

Девите се отличават като страшно натурални красавици. На тях почти не им трябва никакъв грим и отново ще изглеждат зашеметяващо. Затова концентрирайте усилията си върху тренда No makeup makeup или иначе казано – какъвто и грим да поставяте, нека е в минимални, незабележими количества.

Bезни

Казват, че родените под знака на Везните са с най-симетричните лица. Знаете, никога двете части на човешкото тяло не са напълно еднакви, но някак Везните най-много се доближават до пълната симетрия. Те са дарени с т.нар. Красота на Ботичели. Затова гримът по лицата им трябва да бъде много балансиран – ако очите са драматични, устните трябва да са едва забележими. Ако устните са в ярък цвят, очите са минималистични. 

КРАСИВО И РАЗЛИЧНО: Грим с истински насекоми (ГАЛЕРИЯ)

Скорпион

Цветът, който ще отива на всеки Скорпион е боровинковото. Не бягайте от него, а се насладете на различните му нюанси както за избор на устните, така и върху клепача.

Стрелец

Стрелците са родени победители. Те рядко могат да сбъркат с грима си. Винаги е нужно да залагате на добри продукти за кожа – фон дьо тен, коректори, пудри. При добре създадената основа, подчертавайте колкото се може по-често устните си в черешово червено.

Фалшива козметика залива интернет и магазините

Козирог

Родените под знака на Козирога трябва винаги да имат в несесера си черен молив с очи, с който да подчертават дълбокия си поглед. В ежедневието очертавайте окото само във водната линия
Вечер пък изрисувайте погледа си като котешки.

Шведска манекенка покори социалните мрежи с дългите си крака (СНИМКИ)

Водолей

Водолеите са толкова красиви, че максимата „Малкото е повече“ напълно отговаря на тях, стане ли дума за грим. Избягвайте големите количества продукти върху кожата и се стремете да бъдете възможно най-естествени. Малко BB крем, малко блясък с лек цвят по устните и спирала за подчертаване на миглите са напълно достатъчни, особено за ежедневието, повярвайте.

Риби

Рибите трябва да хидратират добре кожата си, а през топлите месеци биха могли да заложат и на т.нар. „мокър ефект“ в грима с много блясък по скулите и клепача, не забравяйте и устните.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.