Тя изпълняваше ролята на Денерис Таргариен

Емилия Кларк емоционално се сбогува със сериала "Игра на тронове", след като за последен път посети снимачната му площадка, съобщиха Контактмюзик и БТА. Тя изпълняваше ролята на Денерис Таргариен.

Тридесет и една годишната актриса оповести в Instagram, че е посетила снимачната площадка на фентъзи драмата, чийто последен осми сезон ще бъде излъчен следващата година.

Леден хотел за фенове на "Игра на тронове" отвори врати в Лапландия (ВИДЕО+СНИМКИ)

Целта на Емилия била да се сбогува с шоуто, в което изпълнява ролята на Денерис Таргариен от първия му епизод, излъчен през 2011 г. 

Сгодени ли са Джон Сноу и Игрит в истинския живот? (СНИМКИ)

"Качвам се на кораб, за да се сбогувам със сушата, която ми осигури подслон за близо десетилетие", написа Кларк. "Благодарение на "Игра на тронове" имах преживявания, за каквито дори не съм мечтала."

Приказните места от „Игра на тронове” (СНИМКИ)

Макар че популярният сериал, в който участват също актьорите Кит Харингтън, Мейзи Уилямс, Софи Търнър и Питър Динклейдж, ще приключи през 2019 г., феновете му няма за дълго да останат разочаровани, тъй като бе оповестено, че ще бъде заснет сериал, в който действието предхожда случващото се в "Игра на тронове". 

Звезди и фенове станаха част от легендата за Хан Соло (ГАЛЕРИЯ)

Действието във все още неозаглавения нов сериал ще предхожда с хиляди години събитията в "Игра на тронове", който е адаптиран по поредицата фентъзи романи "Песен за огън и лед" на Джордж Р.Р. Мартин.

Звездата от "Игра на тронове" Софи Търнър се разсъблече за фотосесия (СНИМКА)

Още по темата: 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.