Ще видим както пионерите на родната сцена, така и най-актуалните имена в жанра

На 3 и 4 август в близост до Велико Търново – на голямата поляна до Петропавловския манастир край Лясковец, ще се проведе първото издание на Goloka Festival.

В най-новия хип-хоп фестивал у нас участие ще вземат както пионерите на родната сцена, така и най-актуалните имена в жанра. Няма да липсват и международни участници (от Македония и Великобритания), както и задължителните елементи от любимата култура – графитите, брейкденс и диджеите.

Организаторите на събитието подготвят още различни развлекателни и образователни уъркшопи и семинари, които ще се случват през двата дни на фестивала. Специално участие ще има Еленко Ангелов – водещ на един от семинарите, а водещ на цялото събитие ще бъде добре познатият Ilyo от 50stotinki.com.

В рамките на първия Goloka Festival ще има още лятно кино, състезание по брейкденс, а под голяма шатра е предвидена зона за забавления за всички майстори на джагата.

Goloka Festival се придържа към идеята, че основната цел на изкуството е да приобщава и да обединява хората и има амбицията да направи събитието традиционно и ежегодно.

Билетите за Goloka Festival вече са в продажба. Цената за двата дни тип „Ранно пиле“ е 30 лв., а билет за един от дните е на цена от 20 лв. За големи групи се предлага “Групов билет 6 за 5” - при поръчката на пет билета в една онлайн поръчка, шестият е безплатен. Билетите на място ще са с цена за двата дни 35 лв., а за един - 25 лв.

Ето и списък на участниците в Goloka Festival 2018:

3 август:

DJ SET // Bosskar Wild
DJ Skill+Project Bulgari
Gerata & NRG D
5 о’clock
RoofRhymez + DJ Fresh Kit
Sensei + Sistah
Wosh MC & Yoko
Ума и Дума
Atila + DJ Akasha
Голям Юс (Явката, Madmatic & Боро)
Nokaut
Toksikologia (Македония)

4 август:

Йога

Лекция на Еленко Ангелов
Графити занимания
Киртан – духовна музика
Лекция

DJ SET

B-Boy Battle

Kaskata
BNR
Jay & Keranov
Homelesz & Spliktid
Shadow Lab (Secta, MishMash, НЕМА, N.Kotich)
Varna Sound
Pole Dance + Final Battle
Murda Boys
F.O.
DRS
KINGPIN (UK)

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.