Той е заснет преди скандала, а премиерата му ще бъде през август

Носителят на "Оскар" Кевин Спейси се завръща в киното. Той ще направи това с новата си роля във филма "Billionaire Boys Club" и това е първата му роля след обвиненията в сексуален тормоз миналата година.

Скотланд ярд разследва трето обвинение в сексуален тормоз срещу Кевин Спейси

Филмът е заснет преди скандала, а премиерата му ще бъде през август.

„Надяваме се, че обвиненията по повод поведението на един от актьорите, които не бяха оповестени публично, когато заснемахме филма, няма да попречат на този проект. Решението за излъчване на филма не беше никак лесно“, заявиха разпространителите.

Охранител обвини Кевин Спейси в расизъм

Режисьор на лентата е Джеймс Кокс, а освен Спейси в него ще видим и Ема Робъртс, Суки Уотърхаус, Ансел Елгорт, Тарон Йегертън и др.

Става дума за истинска история на няколко младежи от 80-те години на миналия век, които организират клуб, с помощта на който чрез система от измами трябва бързо да забогатеят.

Подновяват сериала "Къща от карти" без Кевин Спейси

Спейси претворява образа на Рон Левин - измамник, хомосексуалист, който е убит, след като се опитва да измами няколко престъпници. Тялото на Левин никога не е било намерено, а някои смятат, че той все още може да е жив.

Миналата година Кевин Спейси по повдигнатите срещу него обвинения призна, че самият той е бил хомосексуалист през една част от живота си.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.