Ще успее ли да го открие и да възобнови изгубения контакт с него?

Възход и падение очакват героите от "София - Ден и Нощ" в следващите епизоди на риалити сериала от понеделник до петък в 22.30 ч. по NOVA.

Най-забавният съквартирант е във важен етап от живота си. Сломен от различни житейски несгоди, Коки се чувства все по-отчаян и изгубен. След заминаването на Боби за Африка, той така и не успя да приеме решението на бащата на квартирата. Вкопчил се във връзката си с Ани обаче, той разбра, че и момичето на живота му иска да продължи напред, но без него. Загубил почва под краката си, Коки започва да се съмнява и в стабилността на приятелството с Митко. Като всеки човек той търси опора в най-важното – семейството и се замисля да възобнови изгубения контакт със своя баща в Берковица. Двамата не са се чували и виждали с години, но кой е баща му и защо не търси сина си толкова време? Коко решава да вземе нещата в свои ръце и да издири баща си с надеждата да си простят и да започнат отношенията на чисто. Дали ще успее?

В тежък момент се намира и Галя. След като отказа да се омъжи за Жоро, слагайки край на връзката им буквално дни преди сватбата, красавицата се сблъсква с неговото отмъщение. Бившият ѝ приятел е готов на всичко, за да си върне позагубеното мъжко достойнство. Докъде може да стигне един наранен и агресивен мъж в опитите да натрие носа на възлюбената си?

Късметът явно е кацнал на рамото най-вече на Найден. Скромният компютърен специалист успява да разработи интересно приложение, което представя пред медиите с помощта на приятел. Приложението му става все по-популярно и най-неочаквано той се превръща в много известна и търсена личност. Апликейшънът започва да носи и доста добри доходи и Найден се замогва. Дали това ще промени него самия и отношението му към Теди?

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY