Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Морални дилеми и здравословни проблеми очакват приятелите в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA положението на Христо се влошава заради наранената му ръка и той не може да работи. Митко се опитва да го убеди да отиде до болницата, но дали той ще го послуша? И как ще реагира Кети, когато разбере за състоянието на баща си?

Калина се изправя пред сериозна етична и морална дилема в работата си. Възлагат ѝ първото самостоятелно дело, но тя не разкрива, че клиентът ѝ е виновен и заявява на шефа си, че не може да го представлява. Как ще реагира собственикът на адвокатската кантора?

Найден търси Теди, но тя не иска да го вижда и говори с него след случилото се на коктейла предишната вечер. Ще успее ли той да спечели нейната прошка?

Не пропускайте “София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY