За да имаш удобството да пазаруваш в интернет

Удобството да пазаруваш в интернет и да плащаш дистанционно е безспорно. Достъпността и простотата на онлайн разплащанията ги превръщат във все по-предпочитана от потребителите практика. Като добавим и предимствата за търговеца – спестяването на разходи за търговско пространство, както и възможността да популяризира услугите и продуктите сред по-голяма публика – изглежда, че онлайн търговията предоставя неограничени възможности.

Дотук добре! Но как стои въпроса с плащанията с дебитни и кредитни карти? Възможно ли е да приемате плащания онлайн без предварителна инвестиция на средства?

Европейската компания myPOS предлага различни решения, които споделят едно общо предимство – нямат първоначални такси, абонаменти или такси за обслужване. Ето и малко повече за тях.

Линкове и бутони за плащане

myPOS предлага нещо ново и малко познато в България – линкове и бутони за приемане на плащания. Те се генерират безплатно от myPOS профила. Само с няколко клика и за по-малко от минута може да създадете линк или бутон със зададена от Вас сума за плащане. След това просто поставете линка или бутона на уебсайта, блога си или във Facebook публикация. Така само с един клик клиентите Ви ще могат да платят онлайн за Вашите стоки и услуги.

Искане за плащане

Искането за плащане е разновидност на разплащателен линк. Може да се генерира през myPOS профила, мобилното приложение или от ПОС терминала и да се изпраща на клиентите по имейл или SMS, независимо от тяхната локация.

Добрата новина е, че не са необходими интеграции или технически умения. Не е необходимо дори да имате действащ електронен магазин или уебсайт, за да приемате онлайн плащания с Искане за плащане.

Mодул за плащания към онлайн магазин

myPOS предлага и специален модул за онлайн плащания, който може да бъде лесно интегриран в онлайн магазин. Освен, че гарантира сигурно и незабавно получаване на всички плащания, модулът работи с най-популярните електронни колички като OpenCart, WooCommerce, Magento, PrestaShop и др.

Виртуален терминал

Не на последно място, представяме едно решение, което е изключително подходящо за хотели и рент-а-кар агенции, а именно Виртуалния терминал. Той позволява да обработвате плащания от клиенти, в случай, че те искат да Ви предоставят картовите си детайли по телефона или по имейл (така наречените MO/TO плащания). Просто въвеждате детайлите на специална страница в myPOS профила си, дължимата сумата и потвърждавате плащането. Виртуалният терминал е достъпен, както от онлайн платформата, така и през мобилното приложение myPOS.

Искате да научите повече за онлайн решенията на myPOS? Посетете www.mypos.bg или продуктовия магазин в град София на бул. "Джеймс Баучер" 76А, "Хил Тауър".

*Платена публикация