Черешката на тортата ще бъде единственото по рода си боди съспеншън и фрийк шоу

На 6 и 7 октомври в Националния дворец на културата в София ще се проведе четвъртото издание на международното изложение за татуировки „Bulgaria Tattoo Expo”.

По време на събитието ще работят повече от 90 татуисти от страната и чужбина. Те ще имат шанса да се състезават с творбите си в конкурсната програма, разделена по категории, като за първа година ще бъде връчена и голямата награда „Best of Bulgaria Tattoo Expo 2018”.

Черешката на тортата в развлекателната програма ще бъде единственото по рода си боди съспеншън и фрийк шоу, представено от Jacob Angel & Monique Angel. Те ще дойдат от Милано с пълния си арсенал от костюми, грим и екипировка, за да представят своето спиращо дъха шоу за първи път пред родната публика.

Развлекателната част ще включва още игри с награди, осигурени от спонсорите, както и участието на две български банди - Der Hunds и Urban Grey. През останалото време посетителите ще могат да разгледат процеса на татуиране, да се запознаят с артистите, както и да посетят щандовете на магазините и ателиетата за облекла, аксесоари, тату консумативи и пиърсинг.

За първи път ще има и щанд за изследване за ХИВ и Хепатит B и C. На него всеки ще може да се тества безплатно и напълно анонимно, както и да получи необходимата информация от специалистите.

И тази година организаторите отделят внимание на благотворителността. За целта сумата от закупените онлайн билети ще бъде дарена на фондация “За нашите деца”.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.