Той отново ще излезе на сцената с най-добрите балкански музиканти от „Оркестър за сватби и погребения“

След успеха на първия концерт на Горан Брегович в Пловдив в края на септември легендата на сръбската музика се завръща за втори лайв. Датата е 18 декември, а мястото - зала „С.И.Л.А” .

ОТ КЪЩАТА НА ГОРАН БРЕГОВИЧ: Вярвям, че музиката може да промени всичко

По този начин той ще успее да зарадва всички свои почитатели в България, които не успяха да присъстват на 28 септември, когато Брегович „взриви“ емблематичния Античен театър с музиката си, а стотиците фенове си тръгнаха екзалтирани след двучасовия спектакъл, включващ най-доброто от творчеството му.

Солистката на Брегович: Подборът на песните за концертите в Пловдив е страхотен

През декември Горан Брегович отново ще излезе на сцената с най-добрите балкански музиканти от „Оркестър за сватби и погребения“.

Специално за публиката в Пловдив музикантът ще изпълни най-големите си и емблематични хитове от началото на кариерата си до днес като „Аризонска мечта“, „Месечинка“, „Калашников“, „Буба Мара“ и много други.

Брегович: Най-големият ми страх е бедността

Закупените билети с дата 26 и 30 септември ще важат за новата дата без презаверка, уточняват организаторите на концерта. Билетите вече са в продажба и могат да бъдат купени на цени от 40 до 60 лв.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.