Тя се присъедини към дългия списък с актриси, които станаха лице на модните къщи

Модна къща "Шанел" представи първите снимки на кампанията за колекцията "Croisière 2018-2019" с великолепната Пенелопе Крус, съобщи БГНЕС. 

СНИМКИ НА НЕВЕРОЯТНАТА ПЕНЕЛОПЕ ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА НИ

Актрисата поставя елегантността си в услуга на Шанел. Миналия юли френската модна къща съобщи, че е избрала испанската актриса да бъде лице на колекцията "Croisière 2018-2019", представена на модното дефиле в Гранд Пале "Париж" на 3 май.

Първите снимки на тяхното сътрудничество бяха публикувани в сряда. На тази серия от черно-бели снимки Пенелопе Крус е снимана в няколко тоалета, създадени от Карл Лагерфелд, които в зависимост от начина на носене могат да изглеждат шик, секси или неглиже. Виждаме я облечена в костюм от туид, барета на главата, черно-бяла жилетка, черна рокля с подчертано деколте или пуловер, на който може да се прочете "La Pausa", името на вилата на Коко Шанел в Рокбрун-Кап-Мартен в Алпите-Маритим.

Пенелопе Крус снима филм за деца, болни от левкемия

Пенелопе Крус се присъедини към дългия списък с актриси, които станаха лице на модните къщи. Сред тях са Кийра Найтли, Кристен Стюарт или Лили-Роуз Деп.

Съпругата на Хавиер Бардем е вярна на "Шанел". Тя е носила техните тоалети на червения килим в продължение на много години. През 2009 г. Педро Алмодовар я засне във филма "Broken Embraces" с черна рокля със златни верижки на двойното C, символът на модната къща. 

Ето още любопитни галерии от света на Холивуд:
 

Робърт Редфорд се оттегля от киното (СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА)

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.