„Атака” подаде документи за членство в Алианса на консерваторите и реформистите

Преди европейските избори - сближаване на доскорошни политически врагове. Волен Сидеров и Николай Бареков си подадоха ръце на конференция на консерваторите в София. „Атака” подаде документи за членство в Алианса на консерваторите и реформистите, в който е Бареков. Това обаче не значело разцепване на обединените патриоти, увери Сидеров.

Според него моментът до май догодина, когато са евроизборите, бил исторически, а пропускането му щяло да е щета за България.

„Рано е да се представи предизборен съюз, но моите идеи отсега са този съюз да бъде „Патриоти плюс”, каза Сидеров.

"Плюсът" обаче не значел "минус" за досегашните вътрешни партньорства на „Атака” и Сидеров.

Редно било човек като Сидеров да поеме лидерската роля в голяма консервативна еврокоалиция, похвали го Николай Бареков. Бивш противник на Сидеров, с когото преди четири години се отричаха един от друг.

И докато Бареков и Сидеров обсъждаха голямата европейска политика, граждани показаха във Facebook снимки на лидера на „Атака” в столично заведение, в което той свири на барабани с ромски оркестър. Според разказа в социалните мрежи пушил на закрито и се държал неуважително с чужденците в ресторанта.

Волен Сидеров отговори с контраснимки. Потвърди за барабаните - били му хоби. Свирил и на сватбата си, и на мотосъбор в Ямбол. Но отрече за цигарите - не бил той.

От Столичната регионална здравна инспекция потвърдиха за NOVA, че сигнал за пушене на закрито в конкретното заведение има и че по него се работи.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.