Тя вдъхновява хората да пишат на ръка в литературни състезания

Кога за последно писахте писмо? А кога за последно получихте писмо? От онези от едно време – с плик, марка, по пощата. Ако Ви е трудно да се сетите или никога не сте го правили, тя ще ви предизвика да опитате. 

Как да изпратим писмо до Дядо Коледа?

"Всеки човек има истории, които заслужава да бъдат чути. Освен ако не ги поискаш, никога няма да ги получиш", казва Богомила Трайкова, блогър, "Междувремие" и инвестиционен мениджър. 

Тя пише от ранна детска възраст. Смята, че силата на писмата е в това, че те са лични. Така тя напомня на останалите, както и на себе си, колко е важно да слушаш сърцето си, защото то винаги знае посоката.

Започва да пише собствената си история. Всичко започва в Италия. Магията на баровете в Милано пленяват Трайкова. Тя започва да пише писма на непознати, като ги подписва с псевдонима Робин Алба - мистериозният италиански писател.

"Не вярвам в случайността. Вярвам, че ние сами определяме съдбата си", каза още блогърката.

Благотворителен базар в часове по трудова терапия

Вдъхновението й са самите хора. Започва да пише история, която смята, че би докоснала конкретен човек от бара. Така тя развива цялата игра на писмата. В резултат става приятел с всички, които са получили писмо. Получателите така и не разбират, че това е тя. Те споделят емоциите си само чрез мистериозната кореспонденция. Преди да си тръгне от Милано, Богомила разкрива на посетителите своята тайна. Вдъхновението й продължава и в България.

Цялата история вижте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК. 

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес