Красивата брюнетка е спечелила огромните 22,5 милиона долара

23-годишната Кендъл Дженър е коронована като най-скъпо платения модел от 2018 г., сочи класацията на списание „Форбс“. Красивата брюнетка е спечелила огромните 22,5 милиона долара за 12-те месеца преди юни тази година, съобщи БГНЕС. „Форбс“ отбелязва, че впечатляващите приходи на Кендъл идват от договори с големи марки.

Голи снимки на Кендъл Дженър предизвикаха вълна от подигравки (СНИМКИ)

Звездата на "Keeping Up with the Kardashians" победи блондинката Карли Клос за първото място, като Карли заема второто с печалба от 13 милиона долара. Това е най-добрата й годишна печалба благодарение на партньорството със „Сваровки“ и „Адидас“.

Криси Тейгън и Роузи Хънтингтън-Уайтли си разделят трето място. Двете са спечелили по 11,5 милиона долара тази година.

Кендъл Дженър купи имение, принадлежало на Чарли Шийн (ГАЛЕРИЯ)

Приходите на Криси идват от решението й да създаде линия съдове за готвене, да пусне втора готварска книга и да домакинства "Битката за синхронизиране на устните", докато Роузи спечели пари с пускането на собствена линия бельо, грим и парфюми в партньорство с британския магазин „Маркс & Спенсър“.

В първите пет е също Кара Делевин, която спечели 10 милиона долара благодарение на сделките с „Дъглас Козметикс“, „Таг Хоер“, „Диор“ и др.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.