Нападателите били четирима

Пореден случай на агресия на пътя. Този път на оживен булевард във Варна. Млад мъж и приятелката му са нападнати от няколко души с юмруци и метален бокс. Причината - разменени неприлични жестове.

Ивелин Илиев и приятелката му Катрин Йорданова твърдят, че са били нападнати посред бял ден около 14.30 в четвъртък.  Докато чакали на червен светофар, няколко мъже настигнали с колата си Ивелин и приятелката му. Нападнали ги с юмруци и метален бокс.

„Трима или четирима бяха в колата – едното момче счупи предното стъкло с бокс, след това ме изкараха, започнаха да ме удрят в главата”, разказва Ивелин Илиев.

Друг от нападателите се насочил към Катрин, която седяла отдясно.

АГРЕСИЯ НА ПЪТЯ: Шофьор и спътникът му биха пешеходец

„Като стана боят, се показах от вратата и получих удар, счупиха ми зъбите, след което паднах. Като станах, ме удариха в главата”, обясни Катрин Йорданова.

Шофьорите, които станали свидетели на инцидента, започнали да свирят с клаксони. Мъжете се прибрали в колата и изчезнали. Ивелин не познава нападателите. Видели се минути по-рано на бензиностанция.

От полицията посочиха, че е образувано досъдебно производство и се работи по случая, но отказаха повече подробности към този момент.

Ивелин и Катрин са решили да заведат дело. Затова търсят свидетели на инцидента.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.