До края на 2018 г. около 10% от бебета, родени в страната ни, са недоносени

Поли Генова наскоро представи нова песен - "Герои". Тя е посветена на недоносените бебета и на техните родители. В ефира на "Събуди се" певицата сподели:

"Ние сме герои на самото време, на нашето време. Човек се бори с трудните моменти във всеки един ден от живота си, с моментите, в които е несигурен. Преодолявайки това, човек се чувства герой сам за себе си, за да знае, че е по-силен, отколкото си мисли", обясни Поли Генова.

Поли уточни, че до края на изминалата година около 10% от бебета, родени в страната ни, са  недоносени. Това е и причината тя да се отдаде на каузата и да помогне на родителите на недоносени деца.

"Няма нищо сложно. Това се случва всеки ден в България, а статистиката показва, че до изминалата година около 10% от бебета, родени в страната ни, са  недоносени. Не бих го нарекла проблем, а ситуация, която се нуждае от внимание. Това засяга ранната раждаемост, ранното забременяване", каза тя.

Поли сподели, че деца от училище в Дупница са събрали средства за каузата й. "Имаме цял клас от Дупница, деца, които бяха събрали от коледния си базар средства и ми писаха, че искаха да подкрепят каузата", добави Поли.

Певицата сподели със зрителите на "Събуди се", че вече е бременна в седмия месец и очаква момченце.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.