Гледайте хитовия риалити сериал тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Разочарования и изненади очакват приятелите в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA отново възниква напрежение между Теди и Найден, след като клиентка вдига скандал в хостела и напуска, без да плати. Теди е разочарована от поведението на приятеля си. Тя мисли, че Найден е прекалено мекушав и не може да защитава своите интереси, затова замисля план, чрез който да го промени. Няма ли обаче това да засегне мъжкото достойнство на Найден? И какво е намислила Теди?

Симона също е разочарована от практиката си, която се оказва в дърводелски цех. Иска да се откаже, но Асен я окуражава да продължи. Дали ще успее да я убеди?

Лора пък очарова съквартирантите и особено Митко със своите кулинарни умения. Неговите реакции и възхищението му към приятелката на Дани обаче засилват ревността на Зара, която не е убедена в чувствата на симпатичния свиленградчанин към нея особено след случилото се предишната вечер. Влюбен ли е наистина Митко в Зара?

Не пропускайте “София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY