Пред Мон Дьо говори композиторът, написал най-красивите любовни песни

В седмицата на любовта пред Мариян Станков-Мон Дьо говори композиторът, написал някои от най-красивите любовни песни. Големият Стефан Димитров ще изнесе юбилеен концерт на 10 април, на който ще можем да се насладим на всички най-ярки звезди на българската сцена.

Композиторът Стефан Димитров и маестро Любка Биаджони заедно на една сцена

„Аз съм просто Стефан. Не съм повече от другите. Благодарен съм на Бог, че ми е дал талант. Концертът, който ще изнеса се казва „Моята музика”. Планирам да се изпълят много песни, които хората наистина харесват”, каза Димитров. И допълни, че през годините е сънувал мелодии, които после е композирал. По думите му никога не е искал да спира да прави музика.

„Любовта е нещо, което осмисля живота. Нищо друго не ти трябва. Тя може да бъде към жена, към поезия, към всичко”, смята още Стефан Димитров.

Концертът "Моята музика" с песните на композитора Стефан Димитров ще се състои на 10 април в Зала 1 на Националния дворец на културата. За почти 50-годишната си творческа дейност, обичаният от поколения българи творец събира на една сцена най-добрите си приятели, с които е създал песните, звучащи и до днес в дома и сърцето на всеки един от нас.

NOVA е медиен партньор на концерта. 

Целия репортаж гледайте във видеото

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.