Над 20 песни с български съавтори потеглят към Азия, САЩ и Европа след първият международен лагер за писане на песни у нас

Над 20 песни с български съавтори потеглят към Азия, САЩ и Европа след първият международен лагер за писане на песни у нас.  Какво е да създаваш хитове с творци от екипите на Риана, Кайли Миноуг, Крис Йънг, Лайнъл Ричи и Род Стюърт?

В ефира на „Събуди се” Дара, Михаела и Йоана споделят какво е да бъдеш част от лагера.

Дара: Свободата е избор и право на всеки

„Те са много земни хора. Те са истински машини за правене на музика. Много са дисциплинирани, амбицирани и хора огромно чувство за хумор”, разказва Михаела. Тя обяви, че в момента работи по нова песен с Дичо.

„Почувствахме го като удоволствие и знаехме, че  е моментът да дадем всичко от себе си. Ставаш рано сутринта”, споделя Дара.

„Най-интересното на лагера беше, че те са професионалисти, но ни даваха пълната свобода да творим. Ние да им даваме идеите, те ги приемаха”, споделя Йоана .

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019

На тазгодишните награди на БГ Радио, който NOVA ще излъчи пряко, Михаела ще представи новото си парче, а Йоана е номинирана за дебют. Дара, освен че ще представи нова песен, е и номинирана за награда.

Целия разговор вижте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.