"Tiempo" - една песен за любов и с испански ритми за лятно настроение

Песента на Михаела Маринова "Tiempo" проби в MTV. "Това ми е първият проект на английски и мечтата ми е да пробия навън, въпреки че обичам феновете си в България". Това каза в ефира на "Събуди се" певицата.

В песента си "Tiempo" Маринова е включила испанския език като закачка. "Испанското звучене е тенденция и мога да продължа с него в следващия проект", обясни Михаела.

Тя обясни, че на английски ѝ е по-лесно да напише текст, отколкото на български. "Мисълта ми тече по-лесно, защото да пишеш на нашия език е трудно и думите звучат по-твърдо. Английският ми е по-лесен за пеене", каза още певицата.

Да пораснеш на сцената: Познатата и непознатата Михаела Маринова

Маринова признава, че песента "Tiempo" е записана за 4 часа с румънския продуцент Моноар. "Виждаме се за първи път в студиото и не знаем какво ще излезе, но такива срещи създават добрия резултат. Хората са със супер идеи. Снимахме в една красива зала на покрива на една голяма сграда", обясни певицата за начина, по който е заснет клипа на песента. И допълни, че основното послание на песента е, че времето никога не е достатъчно да се насладим с любимите ни хора.

Целия разговор гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook