Херцогът на Кеймбридж показа как играе с със сина си Луи, както и кадър с баща си, а херцогът на Съсекс показа бебето Арчи

Принц Чарлз, както и синовете му принцовете Уилям и Хари, публикуваха снимки в социалните мрежи по случай Деня на бащата.

На официалния акаунт в Туитър на принц Уилям има две нови снимки. Дворецът Кенсингтън разпространи снимка как Уилям, който следващата седмица ще отбележи 37-ия си рожден ден, играе на люлката с малкия си син, едногодишния принц Луи, предаде БТА.  

Втората снимка показва Уилям да се отдалечава от хеликоптер, облечен с пилотска униформа и придружен от баща си принц Чарлз. 

Принц Хари и съпругата му Меган, херцогинята на Съсекс, публикуваха нова снимка на едномесечния си син Арчи в Инстаграм. 

"Честит Ден на бащата! И с пожелания за много специален първи Ден на бащата на херцога на Съсекс (Хари)", пише кралската двойка на официалния си акаунт в Инстаграм. 

Черно-бялата снимка на Арчи го показва как държи, както изглежда, лявата ръка на Хари, на която се забелязва венчалната халка на принца. 

На официалния акаунт на принц Чарлз в Туитър пък е качена снимка, на която са тримата с Уилям и Хари, всички във военни униформи. 

 

 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.