Церемонията се състоя в старинния замък Шато дьо Туро в Сариан

Американският певец Джо Джонас и британската актриса Софи Търнър организираха втора сватба във Франция, за да отпразнуват щастливото събитие със семейство и приятели. Церемонията беше в старинния замък Шато дьо Туро в Сариан. Двамата сключиха тайно брак в Лас Вегас през май, съобщи БТА. 

 

За събитието булката избра рокля на "Луи Вюитон" с широка пола, дълъг шлейф и воал. Джо Джонас заложи на черен смокинг и черна риза. Братята му Кевин, Ник и Франки, които му бяха свидетели, също носеха черни смокинги, но с бели ризи. 

"Джонас Брадърс" планират да се съберат отново


Сред гостите беше колежката на булката от сериала "Игра на тронове" Мейзи Уилямс, актьорът Уилмър Валдерама с приятелката си, манекенката Ашли Греъм и съпругът й. Диджей Дипло също беше поканен, макар и да разпространи новината за първата сватба в социалните мрежи.


Софи Търнър и Джо Джонас не бяха единствените знаменитости, празнуващи сватбата си във Франция в петък. Зоуи Кравиц и Карл Глусман също организираха прием за приятелите и роднините си в парижката къща на Лени Кравиц.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.