Инцидентът е станал в петък

Тежка катастрофа в Дупница. Лек автомобил помете клиенти на кафене в града. При инцидента е загинал един човек, а двама са ранени. Произшествието е станало малко след 21 часа снощи. 49-годишен водач на лек автомобил е изгубил управление над возилото си и се врязал в близкото заведение. 

СНИМКИ ОТ МЕСТОПРОИЗШЕСТВИЕТО ВИЖТЕ ТУК

На място е загинал мъж на 70 години. Младо момче е със счупени два крака, а жена е в изключително тежко състояние. Тя е транспортирана за лечение в болница „Св. Анна” в столицата с опасност за живота. Предстои днес да й бъде извършена животоспасяваща операция.

Снимка: БГНЕС

Джип и лека кола се удариха в Ямбол, има загинал (СНИМКИ)

Взета е алкохолна проба на шофьора на автомобила. Тя е показала наличие на 0,26 промила в кръвта. „Чух удар, нищо не съм видяла. Излязох, ама вече бяха дошли линейки. Откакто направиха асфалта тук, карат бързо”, сподели пред NOVA живееща близо до мястото на инцидента жена.

Възрастен мъж пък заяви, че починалият е бил много добър човек. Шофьорът на автомобила, причинил катастрофата, е задържан. Предстои да му бъдат повдигнат обвинения.

Местните разказват, че до преди месец улицата била павирана и хората карали много по-бавно. Но откакто е положен нов асфалт всички злоупотребявали със скоростта.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.