Това ще е пето дете за двойката и шесто за актьора

Алек и Хилария Болдуин очакват да им се роди момиченце. Това ще е второто момиче в семейството, което вече има четири деца - дъщеря Кармен и трима по-малки синове, съобщават "Контактмюзик" и БТА. Актьорът има и голяма дъщеря от първия си брак. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our little reveal 💙💖. We are so excited!

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Щастливата двойка очаква петото си дете. Във видео, постнато от Хилария в Инстаграм, се вижда как двамата се готвят да приветстват появата на още една дъщеря в семейството им. Видеото показва, че 6-годишната Кармен, 4-годишният Рафаел, 3-годишният Леонардо и 16-месечният Ромео са въведени в стая от родителите си. Там всяко от децата получава кукла на бебе, повито в бяло одеяло. След това 35-годишната Хилария окуражава децата си да разгърнат одеялата, за да разкрият пола на детето. Кармен - най-голямото дете и единствена засега дъщеря в семейството, възкликва "Момиче е", след като забелязва, че бебето е облечено в розови дрешки.

На 61: Алек Болдуин ще стане баща за шести път (ВИДЕО+СНИМКА)

Кармен несъмнено е развълнувана, че е на път да се появи на бял свят нейно сестриче, след като вече има трима братя.

Хилария и 61-годишният Алек оповестиха миналия месец, че очакват пето дете, 5 месеца след като тя направи спонтанен аборт. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.