Проф. Георги Михайлов е категоричен, че нуждата от детска болница е крещяща

„Стефан Данаилов е създал толкова много съкровища в нашия културен, обществен и политически живот. Той ще остане в пантеона на българската история. Не само съм го лекувал преди време, но и бяхме приятели.Колкото и хубави неща да се кажат за него, те са много бледи. Той сам направи така, че да стане част от историята на нашата нация, заяви в предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините“ депутатът от ПГ на Коалиция за България проф. Георги Михайлов.

Почина легендата на българското кино Стефан Данаилов

По думите му спирането на приема в Педиатрията е системна грешка в здравеопазването, която е свързана с цялостната му структура и с нежеланието тя да се променя в позитивна посока в последните години.

Той допълни, че още през 2014 година групата на БСП е поставила няколко основни проблема за финансирането на здравната система и за кадровия дефицит в Педиатрията

Култовите реплики на Ламбо – от екрана и извън него

„Разхвърлянето на пациенти между три болници няма да реши проблема по този начин, по който той трябва да бъде решен. Педиатрията няма развити отделения, които предполагат интензивно лечение на пациентите“, заяви още проф. Михайлов.

„Крещяща е нуждата от детска болница“, категоричен бе той.

Стефан Данаилов - човекът, актьорът, политикът, вдъхновение за поколения български артисти (ОБЗОР)

 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.