За певицата предстои издаването на третия ѝ албум

Още когато преди дни талантливата ни млада певица Михаела Филева публикува снимка на паспорта си със самолетни билети в него и текст, че започва ново приключение, бяхме любопитни какво е намислила и накъде ще се отправи тя. Е, отговорът не закъсня. 

Оказва се, че дестинацията е натрадиционна за българския шоу бизнес - Южна Африка, разказват от Music Virals. След снимка с вино и такава от аквариум, Михаела се отправи към най-югозападната точка на република Южна Африка, където обаче стана ясно с кого е била там.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Another adventure is about to begin 🌍 #africa #happynewyear #2020

A post shared by Mihaela Fileva (@mihaelafileva) on

Оказва се, че това е Стефан Радов, любимият мъж на Михаела. Двамата са заедно от сравнително скоро, като певицата дълго време кри връзката си с него. Всъщност едва преди месец Стефан се "появи" в story на Михаела.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dream team of travellers 😎 #capepoint near #capetown

A post shared by Mihaela Fileva (@mihaelafileva) on

Иначе Михаела Филева посрещна Коледа в родния Велико Търново, но не става ясно дали с нея е бил и Стефан. Снимките от празника са единствено на елхата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling like im on the top of the world 🌍 #НаДругияКрайНаСвета

A post shared by Mihaela Fileva (@mihaelafileva) on

Що се отнася до плановете за 2020 г., при Михаела Филева те вече са готови. За певицата предстои издаването на третия ѝ албум, още концерти и други нови неща. Макар че признава, че я е страх от новото.