Тя напуска България когато е едва на 6 години

Любовта управлява дните на българката Лаура Чуканов, която през 2009 година спечели престижното 3-то място на конкурса за красота „Мис САЩ”. Сега тя живее в Ню Йорк и след като се омъжи за голямата си любов Мат Еми, преди 9 месеца става майка на малката Лиляна.

За предизвикателството да си в града с най-много заразени и загинали в САЩ и за спомените и от България, която тя напуска с родителите си, когато е едва на 6 години – разказва Лаура  Чуканов в разговор с Диана Найденова.

КРИЗАТА С COVID-19 В АВСТРИЯ: Разказът на българка, живееща във Виена (ВИДЕО)

„Мечтата ми беше да живея в Ню Йорк. Бих казала, че е страхотно. Сега обаче заради кризата е много странно, все едно е дошъл краят на света. В този град обстановката е най-тежка, с най-много заразени с COVID-19”, разказа Лаура.

„Нека хората знаят дълбоко в себе си, че всичко това ще свърши. Нещата ще се нормализират. Всички по света сме заедно и трябва да се грижим един за друг и да се обичаме”, призова тя.

Повече гледайте във видеото. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.