Той е на мнение, че обвиняемият бизнесмен е притеснен от факта, че е попаднал в полезрението на прокуратурата и правораздавателните органи

ГЕРБ няма причина да се притеснява от атаките на Васил Божков. Това заяви в предаването „Плюс - Минус. Коментарът след новините” депутатът от управляващата партия Александър Иванов.

Той е на мнение, че обвиняемият бизнесмен е притеснен от факта, че е попаднал в полезрението на прокуратурата и правораздавателните органи.

Симеонов: Поведението на Васил Божков е на едно невъзпитано хулиганче

Депутатът е категоричен, че за управлението е по-важно здравето на хората, отколкото електоралните негативи. 

Той коментира и намерението на лидера на БСП за организиране на подписка за свалянето на кабинета. По думите му социалистите са имали две възможности за спечелване на доверието на българските граждани. „БСП трябва да защитава идеи в лявата част на политическото пространство”, категоричен бе Иванов.

Спор между БСП и ГЕРБ заради обвиняемия Васил Божков (ОБЗОР)

Депутатът беше категоричен, че намаляването на ДДС-то за детски стоки трябва да намали разходите на младите семейства. „Те трябва да бъдат взискателни, те да бъдат наблюдаващи и да видят какво ще правят търговците на памперсите и бебешките храни. Контролът тук трябва да бъде на потребителя”, каза още Иванов.

Той очаква да се развият още мерки в подкрепа на общините.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.