Сезонът е изпъстрен с многообразен избор

Рокли са дрехата, най-предпочитана от жените. С тяхна помощ всяка дама подчертава собствения си стил и определя индивидуалното си излъчване. Дамските облекла от този тип са елегантни, дълги, къси, официални, ежедневни и т.н. - случаят предопределя избора на модел.

Какви рокли са модерни

Сезонът е изпъстрен с многообразен избор. Свободни, тип макси, семпли минита, скроени по тялото, асиметрични, изработени от полупрозрачни материи. Всекидневни, изчистени, свободни модели с копчета на гърба, стилни и с тюлени ръкави, изработени от ефектно плетиво, екстравагантни - с панделки на врата, кокетни, скроени по разнообразни начини в долната част. Елегантни - с бродерия, спортни - с качулка, на точки и с мотиви на цветя, и с пайети,  както и изчистени в класическите черно и бяло.

Цветовата гама в пролетно-летния сезон на 2020 година е достатъчно широка. Заедно с класическите цветови нюанси, в областта на модата са крещящите цветове като розов, тюркоазен, жълт и изумруд.

С какво да носим дълга рокля

Тя може да бъде съчетана с абсолютно всичко. Елегантни връхни дрехи, всякакви видове сака, якета, пуловери, обувки на висок ток, всички разновидности спортни обувки, дори груби кубинки, създаващи ефект на интересен акцент. Аксесоарите служат за подчертаване на желания стил.

Какви дамски рокли да си закупим според случая

Да изберете подходяща дамско облекло от този тип граничи с изкуство. Трябва да съобразите решението си с множество фактори.

● Сезон

Важно е материята и кройката да съответстват на сезона, в които ще бъде носено облеклото. Ако се появите на събитие през зимата в ефирна лятна рокля, ще покажете истинска липса на вкус.

● Повод

Всяка кройка има определено излъчване и поводи, в които можете да я носите. Не е добро решение да отидете на коктейл в модел, предназначена за спортно събитие.

● Фигура

Формата на тялото ви трябва да е водеща при избора на модел. Важно е недостатъците да бъдат прикрити, а предимствата изтъкнати.

Как да изберем правилния размер

За да откриете точния размер за вас, използвайте таблицата с размери в страницата на онлайн магазина. Препоръчително е да знаете точните обиколки на гърдите, талията и ханша си, за да изберете подходящ размер отговарящ на структурата ви.

В онлайн магазина на Creative-bg.net ще откриете богат избор на рокли. Екип от професионалисти следи модната сцена и подбира най-красивите кройки и качествени материи. Богатото разнообразие, съчетано с ниски цени, ще помогне на всяка съвременна жена да поддържа свежестта в гардероба си.