Легендата от "Бийтълс" празнува на 7 юли

Легендата от "Бийтълс" Ринго Стар организира специално шоу, което ще бъде стриймвано, за да отбележи осемдесетия си рожден ден. В спектакъла ще участват Пол Маккартни, Черил Кроу и други звезди, съобщи електронното издание Контактмюзик.

Откриха неизвестна песен на китариста на "Бийтълс" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Ринго Стар, който от 12 години организира концертите "Мир и любов" за рождения си ден на 7 юли, събира бившия си колега от "Бийтълс" Пол Маккартни, Джо Уолш, Бен Харпър и други за звездното си шоу от къщи.

Пол Маккартни навърши 75 години

"Голямото шоу за рождения ден на Ринго" ще бъде благотворително и ще набира средства за глобалната мрежа "Животът на чернокожите има значение", МюзиКеърс, Фондация на Дейвид Линч и УотърЕйд. То ще се излъчи на 7 юли на канала на Ринго Стар в Youtube.

Принц Уилям посвети в рицарство барабаниста на "Бийтълс" (СНИМКИ)

"Мир и любов". Само това искам. Където и да сте - в автобуса, под земята в мината, на космически кораб, на ракета", каза музикантът по повод предстоящото шоу.

Отбелязваме Световния ден на "Бийтълс"

Миналата година легендарният барабанист бе почетен от режисьора Дейвид Линч, музикантите Питър Джаксън, Нилс Лофгрен, Шийла И., Бенмон Тенч и актьора Ед Бегли младши на концерта, който организира за 79-ия си рожден ден. 

ЛЕГЕНДИТЕ НА РОКА: Пол Маккартни и Ринго Стар - отново заедно