Защо на мястото на инцидента нарушенията са ежедневие?

Шофьор на автомобил удари моторист на столичния булевард „Климент Охридски” в час пик в следобедните часове вчера. Оказа се, че водачът на колата е употребил алкохол и е направил ляв завой на забранено място с двойно непрекъсната линия.

Близки на пострадалия се свързаха с NOVA, за да алармират, че на това място нарушенията са ежедневие. Изпратиха ни и кадри след инцидента, на които се вижда, че докато патрул на Пътна полиция е на мястото, други шофьори на автомобили правят същото нарушение.

 

 

„Гледката винаги е еднаква и нищо не се променя. Само за няколко минути тази сутрин видяхме над 10 нарушения. Много хора от квартала разказаха, че са подавали сигнали много пъти”, обясни Емил Матев, колега на моториста.

Други негови приятели разказват, че за последните години са виждали много инциденти на това място. „Ние можем да дадем предложения, но институциите трябва да се заемат сериозно с въпроса”, казват те.

Повече по темата гледайте във видеото

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си