Стоичков заяви, че прави всичко това за децата и благодари на хората, помогнали му да осъществи своя проект

Легендарният български футболист Христо Стоичков представи своята марка H8S. Освен дрехи, името и автографът му ще стоят и върху суджук.

Той няма да е в обичайната форма на подкова, а на осмица – номерът, с който той играеше в ЦСКА, „Барселона” и националния отбор на България.

Стоичков за Меси: Хората се подиграват с една легенда

Стоичков заяви, че прави всичко това за децата и благодари на хората, помогнали му да осъществи своя проект. Участие в пресконференцията взе и съавторът на автобиографията на легендарния футболист - Владимир Памуков, който загатна за голям договор отвъд Океана в Америка, касаещ книгата "Историята. Христо Стоичков".

 

Източник: gong.bg

Книгата до момента е представена в 14 български града, както и в САЩ, Канада и Полша, а пандемията от коронавирус е осуетила още подобни срещи с феновете на Камата.

Също така на презентацията се разбра, че Стоичков има свой нов официален сайт, който може да бъде намерен на адрес 8hristo.com и където всеки фен или журналист ще може да открие информация за активностите на звездата.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си