Само 9 дни ни делят от старта на тенис турнира

Бронзовата медалистка от олимпийските игри в Рио с ансамбъла ни по художествена гимнастика - Християна Тодорова, стана посланик на Sofia Open 2020. „Златното момиче“ за първи път влиза в звездния отбор, който заедно с първата ни ракета при дамите - Цветана Пиронкова, ще подкрепя и популяризира петото и най-силно издание на тенис турнира от категория ATP 250 в София. Турнирът ще се излъчва в каналите на DIEMA EXTRA.

„Тази година, освен като зрител в „Арена Армеец“, аз ще бъда и посланик на Sofia Open, което е изключителна чест и удоволствие за мен. Живеем в трудни времена и ни трябва нещо позитивно, около което да се обединим, да се вълнуваме. Нека заедно превърнем Sofia Open в празник на спорта!“, сподели Хриси и призова българските любители на тениса от сега да си вземат билети за мачовете на топ тенисистите и да подкрепят българските участници в турнира между 7 и 14 ноември.

„Звездите на Sofia Open 2020”: Милош Раонич – инат и отдаденост по пътя към върха

Последните месеци Хриси е лично свързана с тениса, защото нейният любим е националът на България за Купа „Дейвис" и неизменен участник в предишните четири издания на Sofia Open - Димитър Кузманов. Неотдавна Християна Тодорова издаде и дебютната си книга „Следа от объркана душа“.

„Звездите на Sofia Open 2020”: Алекс де Минор – Демона

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.