Световните посланици на марката - Алекс де Минор и Борна Чорич са сред звездите на турнир

Само 7 дни ни делят от старта на най-голямото спортно събитие в България за 2020 година - тенис шоуто Sofia Open. Куп звезди от световния тенис елит пристигат в София и ще играят пред българска публика в „Арена Армеец" от 7 до 14 ноември. Турнирът ще се излъчва в каналите на DIEMA EXTRA. Страната ни е една от малкото в света, които ще имат честта да приемат турнир от календара на АТП след прекъсването на тура. И то какъв турнир?! Отново най-силният от категория АТП 250 за годината!

„Звездите на Sofia Open 2020”: Интелектуалецът тенисист Карен Хачанов

ASICS е официален технически спонсор на Sofia Open за пета поредна година! Успешното партньорство между Sofia Open и ASICS продължава и през 2020, като облеклото на всички съдии, подавачи и доброволци по време на турнира ще бъде осигурено от ASICS.

„Звездите на Sofia Open 2020”: Марин Чилич - носител на титла от „Големият шлем“

Тази година в Sofia Open ще вземат участие двама тенисисти, които са посланици на ASICS в света на тениса - Алекс де Минор и Борна Чорич. Алекс е избрал маратонки ASICS Solution Speed FF, които ще му дадат бързина и стабилност. Борна е с модел ASICS Court FF 2 - едни от най-добрите тенис маратонки на пазара, в чиито дизайн участва лично самият Новак Джокович.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.