Отзвукът и реакциите след сблъсъка

„Джошуа беше проучил Кубрат много добре. Изпълни и тактическите си указания по много добър начин. Зад Джошуа стои един много сериозен екип“. Това заяви в студиото на „Здравей, България“ боксьорът и партньор на Кубрат Пулев – Петър Белберов.

Свилен Русинов: Джошуа спечели с тактика, ъперкътът му е уникален

Той добавя, че екипът на англичаните разполага със записи на всички боксьори и всеки един детайл се проучва задълбочено.

„Това което видяхме, е едно изключително зрелище. Един празник за бокса. Обстановката беше много враждебна и до последния ден не се знаеше дали българските медии ще могат да влязат в залата. Това шоу бе направено, за да бъде спечелено от Антъни Джошуа. Организацията дава много привилегии“, заяви специалният пратеник на NOVA в Лондон – Тодор Христов.

„Екипът на Джошуа използва много от нещата на Владимир Кличко. По този начин те се опитват да спечелят битката още преди тя да е започнала. Това влияе изключително много. Освен бокс има и битка на екипите“, добавя Белберов.

Повече по темата гледайте във видеото

ЕКСКЛУЗИВНО: Какво не знаем за срещата на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.