Това е втора поредна награда за нападателя на "Локо" Пд

Футболист №1 на България за 2020-а година се казва Димитър Илиев. Нападателят на "Локо" Пд се пребори за отличието с Валентин Антов от ЦСКА и Антон Недялков от "Лудогорец", предаде Gong.bg.

Това е втора поредна награда за капитана на "смърфовете", след като взе приза и през 2019 година. Той е вторият футболист на "черно-белите" след Христо Бонев, ставал №1 в страната. Таранът на пловдивчани стигна до приза, след като събра 158 точки.

"Развълнуван съм. Беше странна година. Благодаря на всички от клуба ми. Постигнахме невероятни неща през изминалата година. Благодаря на съпругата ми и на вас като организатори. На всички журналисти, гласували за мен. Дано това да е последната анкета в подобен вариант и догодина всички призьори да изпитат тръпката в залата, усещането е различно. Чувствам се горд и щастлив!", заяви Илиев веднага, след като бе обявен за победител.

 

 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.